A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fogyásom története - Siker sztorik
Írd meg a fogyásod történetét és hogy mivel fogytál le!
Válaszol
SZIASZTOK!
NEKEM ENDOMETRIOZISOM VOLT ES A SAXENDAVAL FOGYTAM LE A MUTET UTAN MERT MEG JOBBAN MEGHIZTAM AHOGY KIPAKOLTAK. 154 CENTIVEL VOLTAM 112 KILO. NAGYON SOK. MOST 52 VAGYOK. MASKOR IS FOGYTAM LE DE NEM VOLT TARTOS. BIZTOS A MUTET IS DE A DOKI AZT MONDTA TUTI A SAXENDA IS. MONDJUK NEM TUDOM AKKOR MIERT NEM IRTA FEL ANNO DE MINDEGY. A LENYEG HOGY JOL VGAYOK ES LEFOGYTAM. AJANLOM MASNAK IS.
Válaszol
(2025. 06. 27., 12:48)Anna Írta: SZIASZTOK!
NEKEM ENDOMETRIOZISOM VOLT ES A SAXENDAVAL FOGYTAM LE A MUTET UTAN MERT MEG JOBBAN MEGHIZTAM AHOGY KIPAKOLTAK. 154 CENTIVEL VOLTAM 112 KILO. NAGYON SOK. MOST 52 VAGYOK. MASKOR IS FOGYTAM LE DE NEM VOLT TARTOS. BIZTOS A MUTET IS DE A DOKI AZT MONDTA TUTI A SAXENDA IS. MONDJUK NEM TUDOM AKKOR MIERT NEM IRTA FEL ANNO DE MINDEGY. A LENYEG HOGY JOL VGAYOK ES LEFOGYTAM. AJANLOM MASNAK IS.

De jó! Köszönjük, hogy megosztottad Anna!  Heart Nagyon sok orvos nem írja fel, amikor kéne, mert nem hisznek benne vagy nem próbálták még alkalmazni a pácienseiknél és tapasztalat hiányában nem merik adni, pedig nagyon sok mindenkinek segített már. Nyugaton ennek sokkal nagyobb sikere van, és vannak olyanok, akiknek konkrétan az életét mentette meg a fogyás. Neked amúgy nem ereszkedett meg nagyon a bőröd? Mennyi idő alatt érted el ezt az eredményt? Mennyire volt fokozatos vagy gyors fogyás Saxendaval?
Válaszol
skaskanew source gratiavitae details slame-rp.ru slame-rp agrorubo source flamandrose.ru flamandrose fantastikmir page pavel3333.ru that vladgate.ru example vr-point visit the site homeimprovementstore link craftingmaterials more info on this page modernlighting.ru visit the site for details
Válaszol
skaskanew.ru gratiavitae.ru slame-rp.ru agrorubo.ru flamandrose.ru fantastikmir.ru pavel3333.ru vladgate.ru vr-point.ru homeimprovementstore.ru craftingmaterials.ru modernlighting.ru
Válaszol
сил.уважнуждзадеточнпотрзапиремопомопредспосатмо
Válaszol
https://account.motorplus-online.com/log...W5ncy5ydS8
Válaszol
Discover why your metabolism isn't broken - just mismanaged - and how to fix it in under 30 days. https://metabolicfreedom.top/ metabolize to freedom meaning
Válaszol

Fórumra ugrás: