A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saxenda
Szeretném megosztani a párom tapasztalatát, hátha másnak is erőt vagy biztatást ad.
Saxendát használt, összesen 3 hónapon keresztül, és ez idő alatt 5 kg-ot fogyott, ami nála nagyon szép és egészséges ütemű eredmény.
IR problémája van, ezért eleinte volt bennünk némi bizonytalanság, de abszolút bevált számára a kezelés. A legnagyobb pozitívum számunkra az, hogy az inzulinértékei is sokat javultak, és jelenleg már nincs szüksége inzulin használatára sem.
Energikusabb, motiváltabb, sokkal jobban érzi magát a bőrében, és az étvágyát is könnyebb kontrollálni. Összességében nagyon elégedettek vagyunk a tapasztalatokkal, nálunk valóban életminőség-javulást hozott.
Válaszol
Én a Saxendával kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy sokkal inkább egy fokozatosan dolgozó cucc, nem az a hirtelen „lecsap” típus. Az étvágy csökkenése nálam szépen, lépésről lépésre jött, inkább azt vettem észre, hogy egyszerűen kevesebbel is jól lakom, és nem kattogok egész nap az evésen. Nem vette el teljesen az étvágyat, csak jobban kézben tarthatóvá tette.
A súlyváltozás is ennek megfelelően alakult, lassabban indult be, de stabil volt. Nem voltak nagy kilengések, inkább egy nyugodtabb, kiszámíthatóbb folyamatnak éreztem. Közben nem éreztem magam üresnek vagy teljesen lemerültnek, ami nálam fontos szempont volt, főleg edzések mellett.
Az elején volt egy rövid hozzászokási idő, ezt szerintem sokan írják fórumokon is. Inkább enyhébb kellemetlenségek jelentkeztek, de ezek idővel csökkentek, ahogy a szervezet megszokta. Utána már nem igazán foglalkoztam vele nap mint nap, tette a dolgát a háttérben, ami nekem kifejezetten pozitív volt.
Válaszol

Fórumra ugrás: