Üzenetek: 11
Témák: 5
Értékelés:
0
Ha bármilyen tapasztalatod van az Ozempic fogyasztószerrel kapcsolatban, vagy kérdésed, akkor itt oszd meg velünk. Segítsünk egymásnak és tisztelettel beszélgessünk a másikkal a témáról. Ne feledjétek: a fogyás kényes téma!
Üzenetek: 4
Témák: 1
Értékelés:
0
(2025. 06. 27., 00:49)Zsófi Írta: Ha bármilyen tapasztalatod van az Ozempic fogyasztószerrel kapcsolatban, vagy kérdésed, akkor itt oszd meg velünk. Segítsünk egymásnak és tisztelettel beszélgessünk a másikkal a témáról. Ne feledjétek: a fogyás kényes téma!
Sziasztok! volt csajom ezzel fogyott le mielott osszejottunk. Durva volt. Mutatott kepet. O 3x6 hetig ket hetes leallasokkal tolta a Saxendat. De masik ismerosnek az Ozempicet irta fel doki es egy evig egy huzamban toltak. Mondjuk o tenyleg beteg volt ilyen ir volt neki.
Én most szúrom egy hete meg elkezdtem hozzá szedni az Orlistatból a 120 mg-st és szépen olvadok  Elégedett vagyok. Nincs zabálási vágyam és tényleg amúgy ezdés mellett jobban ég a zsír is.
(2025. 08. 07., 09:40)Eszter Írta: Én most szúrom egy hete meg elkezdtem hozzá szedni az Orlistatból a 120 mg-st és szépen olvadok Elégedett vagyok. Nincs zabálási vágyam és tényleg amúgy ezdés mellett jobban ég a zsír is.
Szia Eszter, van már valami látványos eredmény esetleg?
Amikor elkezdtem az Ozempicet, nem az volt az érzésem, hogy „na most jön a csoda”, inkább csak reménykedtem, hogy végre nem kell egész nap az evés körül forognia az agyamnak. Az első hetek furcsák voltak: hamar jóllaktam, néha kifejezetten émelyegtem, és meg kellett tanulnom lassabban enni, kisebb adagokat szedni. Viszont ami meglepett, hogy egyszer csak nem kívántam a nasikat, nem volt esti falásroham, és nem éreztem azt az állandó belső feszültséget, hogy „még ennem kell valamit”.
A fogyás nem egyik napról a másikra történt, inkább csendben, fokozatosan. Először csak pár kiló ment le, aztán hónapról hónapra látszott a változás: lazábbak lettek a ruháim, könnyebb volt mozogni, és végre a mérleg is együttműködött. Nem csináltam extrém diétát, egyszerűen kevesebbet ettem, mert tényleg elég volt. Közben rájöttem arra is, hogy ha nem figyelek oda tudatosan, ez csak ideiglenes segítség lenne. Az Ozempic adott egy esélyt, hogy új szokásokat alakítsak ki, de nem oldott meg mindent helyettem.
Most már úgy látom, hogy számomra ez nem egy „fogyókúrás sztori”, hanem inkább egy fordulópont. Segített megérteni, milyen az, amikor az étel nem irányítja az egész napomat. Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy ha egyszer abbahagyom, rajtam múlik, mennyit tudok ebből megtartani. Ez nem varázslat volt, hanem egy eszköz – de nekem pont erre volt szükségem.
Üzenetek: 5
Témák: 1
Értékelés:
0
Az Ozempicről a saját tapasztalatom alapján alapvetően pozitív a véleményem. Amikor elkezdtem, nem egy drasztikus, gyors fogyást vártam, hanem azt, hogy végre legyen valami, ami segít kontroll alá venni az étvágyamat. A 10 hét alatt leadott 7 kiló számomra pont azt mutatta meg, hogy ez egy fenntartható, egészségesebb tempó volt, nem egy hirtelen „összeomlás”.
Az első hetekben érezhető volt, hogy a szervezetem alkalmazkodik. Gyorsabban jóllaktam, néha volt enyhe émelygés, de semmi kezelhetetlen. Ami viszont nagyon hamar feltűnt, az az volt, hogy megszűnt az állandó éhségérzet és az evés körüli kattogás. Nem azon gondolkodtam egész nap, mikor mit fogok enni, egyszerűen ettem, amikor kellett, és meg tudtam állni időben.
A fogyás fokozatosan indult el. Nem voltak nagy ugrások, viszont hétről hétre látható volt a változás. A ruháim bővebbek lettek, könnyebb lett a mozgás, és összességében sokkal jobban éreztem magam a bőrömben. A legjobb az egészben az volt, hogy nem éreztem azt, hogy sanyargatom magam vagy lemondok mindenről. Az Ozempic segített abban, hogy természetes módon egyek kevesebbet.
A 10 hét végére a mínusz 7 kiló nemcsak egy szám lett a mérlegen, hanem egy visszajelzés arra, hogy jó úton járok. Számomra az Ozempic nem csodaszer, hanem egy nagyon hatékony segítség volt ahhoz, hogy végre együtt dolgozzon velem a testem, ne ellenem. Ha így nézem, ez nemcsak fogyás volt, hanem egy sikeres kezdet egy hosszabb távú változáshoz.
Sziasztok!
Gondoltam megosztom az Ozempic tapasztalatomat, hátha valakinek segítség.
Nálam nagyjából 4 hónap alatt lement 10 kg, különösebb szenvedés nélkül. Az étvágyam szépen visszavett, nem volt állandó éhségérzet, és a nassolási kísértés is látványosan csökkent. Egyszerűen hamarabb jött az „elég volt” érzés.
Ami szerintem sokakat érdekel: se az elején, se később nem volt mellékhatásom. Nem hányinger, nem gyomorpanasz, nem rossz közérzet. Szépen, csendben tette a dolgát, mintha pontosan tudta volna, mi a feladata.
Nem csodaszer, de nálam nagyon jól bevált, főleg azért, mert nem kellett folyamatosan küzdenem az evéssel. Remélem, hasznos volt annak, aki gondolkodik rajta.
Én innen rendelem folyamatosan: https://fogyibogyo.to/
Üzenetek: 3
Témák: 0
Értékelés:
0
Én az Ozempicről összességében azt mondanám, hogy elég érdekes tapasztalat volt, főleg étvágy szempontjából. Nálam nem az történt, hogy egyik napról a másikra eltűnt az éhség, inkább fokozatosan vettem észre, hogy hamarabb jól lakom, és nem pörgök folyamatosan azon, hogy mit kéne még enni. Ez a „fejben csöndesebb” érzés volt talán a legfeltűnőbb része.
A súlyváltozás is inkább lassan indult be, de viszonylag stabilan haladt. Nem volt jo-jó effekt, inkább egy egyenletesebb irány, ami szerintem hosszabb távon értelmezhetőbb. Nem éreztem magam gyengének, de az is igaz, hogy az étkezéshez való hozzáállás teljesen más lett, kevesebb volt a falási inger, ami sokaknál kulcspont.
A mellékhatásokról fórumokon sok mindent lehet olvasni, és nálam is volt némi hozzászokási idő. Inkább enyhébb, kezelhető dolgok jelentkeztek az elején, de ezek idővel csillapodtak. Nem volt semmi drámai, inkább olyan érzés, mintha a szervezetnek kellett volna egy kis idő, hogy ráálljon az egészre.
|