A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mounjaro fogyasztószer
Sziasztok, valakinek van véleménye a Mounjaro szuriról?
Válaszol
Szia! Nekem bevált és nem voltam rosszul tőle. 7 hét alatt 127 kilóról lementem 108 kilóra.
Válaszol
Én innen rendeltem és bevált. Nem kellett sokat fogynom csak egy pár kilót az esküvőm előtt. Jó volt. https://egjenazsir.com/termek/mounjaro-v...ti-online/ Meg amúgy nem lilult be tőle a hasam beadásnál. Próbát szerintem megér.
Válaszol
AZ EGYIK BARATNOM MOST KEZDTE EL ES NEKI BEJOTT MEG CSAK EGY HETE HASZNALJA A MOUNJAROT DE GYORSAN LEMENT ROLA 3 KILO. NEKEM ANNO A SAXENDATOL NAGYON HANYINGEREM VOLT NEKI ETTOL NINCS. DE EZ NEM SZEMELYES TAPASZTALAT HANEM CSAK MONDOM A BARATNOM TAPASZTALTA ESZT.
Válaszol
(2025. 06. 27., 12:50)Anna Írta: AZ EGYIK BARATNOM MOST KEZDTE EL ES NEKI BEJOTT MEG CSAK EGY HETE HASZNALJA A MOUNJAROT DE GYORSAN LEMENT ROLA 3 KILO. NEKEM ANNO A SAXENDATOL NAGYON HANYINGEREM VOLT NEKI ETTOL NINCS. DE EZ NEM SZEMELYES TAPASZTALAT HANEM CSAK MONDOM A BARATNOM TAPASZTALTA ESZT.

Igen, amúgy ezt sokan mondják, hogy a Mounjaro mellékhatásai sokkal enyhébbek, mint a Saxenda vagy Ozempic mellékhatásai, ráadásul hatékonyabb is. Majd ha van friss infód, érdekelne, hogy milyen eredményt ért el vele a barátnőd.  Heart
Válaszol
(2025. 06. 17., 13:05)Gréta Írta: Én innen rendeltem és bevált. Nem kellett sokat fogynom csak egy pár kilót az esküvőm előtt. Jó volt. https://egjenazsir.com/termek/mounjaro-v...ti-online/ Meg amúgy nem lilult be tőle a hasam beadásnál. Próbát szerintem megér.

Az epipenes fogyasztószerektől nem nagyon szokott belilulni amúgy a has, inkább a keverős szurikra jellemző, de az is csak első pár alkalommal, míg kialakul a rutin a beadásnál.  Blush Azért a legtöbb embernek nincs tapasztalata abban, hogyan kell egy szturi beadni saját magának. Viszont a Mounjaro injekciós toll nagyon könnyen kezelhető.
Válaszol
(2025. 06. 27., 12:52)Zsófi Írta:
(2025. 06. 27., 12:50)Anna Írta: AZ EGYIK BARATNOM MOST KEZDTE EL ES NEKI BEJOTT MEG CSAK EGY HETE HASZNALJA A MOUNJAROT DE GYORSAN LEMENT ROLA 3 KILO. NEKEM ANNO A SAXENDATOL NAGYON HANYINGEREM VOLT NEKI ETTOL NINCS. DE EZ NEM SZEMELYES TAPASZTALAT HANEM CSAK MONDOM A BARATNOM TAPASZTALTA ESZT.

Igen, amúgy ezt sokan mondják, hogy a Mounjaro mellékhatásai sokkal enyhébbek, mint a Saxenda vagy Ozempic mellékhatásai, ráadásul hatékonyabb is. Majd ha van friss infód, érdekelne, hogy milyen eredményt ért el vele a barátnőd.  Heart

SZIA NAGYON BEJOTT NEKI. NINCS ROSSZUL ES KONNYU HASZNALNI. JO LETT VOLNA HA VAN ANO MOUNJARO MIKOR NEKEM KELLETT ILYEN. DE A SAXENDA IS NAGYON HATEKONY VOLT AM CSAK EMEJEGTEM.
Válaszol
(2025. 06. 17., 13:05)Gréta Írta: Én innen rendeltem és bevált. Nem kellett sokat fogynom csak egy pár kilót az esküvőm előtt. Jó volt. https://egjenazsir.com/termek/mounjaro-v...ti-online/ Meg amúgy nem lilult be tőle a hasam beadásnál. Próbát szerintem megér.
Na, ez nagyon jó! Akkor ezek szerint nemcsak a nagy fogyásokhoz jó, hanem a gyors és hatékony fogyáshoz is jó a Mounjaro, ha valaki kicsi súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni, de hamar kéne az eredmény. Köszönjük, hogy megosztottad!  Heart
Válaszol
(2025. 07. 11., 10:25)Anna Írta:
(2025. 06. 27., 12:52)Zsófi Írta:

SZIA NAGYON BEJOTT NEKI. NINCS ROSSZUL ES KONNYU HASZNALNI. JO LETT VOLNA HA VAN ANO MOUNJARO MIKOR NEKEM KELLETT ILYEN. DE A SAXENDA IS NAGYON HATEKONY VOLT AM CSAK EMEJEGTEM.

Azt tudod esetleg, hogy mennyinél tart most? Csak hogy lássuk, hogy milyen ütemben mennek le tőle a kilók. Tudjuk, hogy gyors fogyás Mounjaroval lehetséges, csak jó lenne látni az ütemet.
Válaszol

Ezt jo olvasni, mert most terveztuk, h rendelunk innen. De en sose vagyok biztos az online fogyasztoszer rendelesben. Mennyi ido alatt kuldtek meg?
Válaszol

Fórumra ugrás: