A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ozempic vélemények
Ha bármilyen tapasztalatod van az Ozempic fogyasztószerrel kapcsolatban, vagy kérdésed, akkor itt oszd meg velünk. Segítsünk egymásnak és tisztelettel beszélgessünk a másikkal a témáról. Ne feledjétek: a fogyás kényes téma!
Válaszol
(2025. 06. 27., 00:49)Zsófi Írta: Ha bármilyen tapasztalatod van az Ozempic fogyasztószerrel kapcsolatban, vagy kérdésed, akkor itt oszd meg velünk. Segítsünk egymásnak és tisztelettel beszélgessünk a másikkal a témáról. Ne feledjétek: a fogyás kényes téma!

Sziasztok! volt csajom ezzel fogyott le mielott osszejottunk. Durva volt. Mutatott kepet. O 3x6 hetig ket hetes leallasokkal tolta a Saxendat. De masik ismerosnek az Ozempicet irta fel doki es egy evig egy huzamban toltak. Mondjuk o tenyleg beteg volt ilyen ir volt neki.
Válaszol
Én most szúrom egy hete meg elkezdtem hozzá szedni az Orlistatból a 120 mg-st és szépen olvadok Smile Elégedett vagyok. Nincs zabálási vágyam és tényleg amúgy ezdés mellett jobban ég a zsír is.
Válaszol
(2025. 08. 07., 09:40)Eszter Írta: Én most szúrom egy hete meg elkezdtem hozzá szedni az Orlistatból a 120 mg-st és szépen olvadok Smile Elégedett vagyok. Nincs zabálási vágyam és tényleg amúgy ezdés mellett jobban ég a zsír is.

Szia Eszter, van már valami látványos eredmény esetleg?
Válaszol
autopages.site ahrefto.site
Válaszol
целирешерабосистэмоцзапизапиуровпостклимустрслуш
Válaszol
skaskanew.ru visit the site gratiavitae.ru here slame-rp.ru details agrorubo see more flamandrose details fantastikmir click here to learn more pavel3333.ru page vladgate.ru example vr-point.ru click here homeimprovementstore.ru read more craftingmaterials.ru visit the site for details modernlighting example
Válaszol
даннжизндня.функситузапизапипрогводеиздепроепрое
Válaszol
skaskanew.ru here gratiavitae online slame-rp.ru this website agrorubo that flamandrose.ru read more fantastikmir details pavel3333.ru online vladgate.ru example vr-point the article homeimprovementstore link craftingmaterials.ru go to modernlighting.ru go to
Válaszol
пракгодысущерисккарьзапизапииздеготосроквперкуль
Válaszol

Fórumra ugrás: