2025. 07. 29., 12:25
Írd meg a tapasztalataidat, vagy esetleg a tanácsokat, amiket kaptál a fogyasztószerek fogyasztásával kapcsolatban inzulin rezisztencia (IR) mellett.
|
Megengedett a fogyasztószer használat IR mellett?
|
|
2025. 07. 29., 12:25
Írd meg a tapasztalataidat, vagy esetleg a tanácsokat, amiket kaptál a fogyasztószerek fogyasztásával kapcsolatban inzulin rezisztencia (IR) mellett.
2025. 07. 29., 12:31
Nagyon jó téma felvetés!
Én sajnos IR-es vagyok és sok mindent próbáltam már. Sajnos az inzulin rezisztenciára teljes megoldást a betegség jellege miatt nem nyújtott egyik sem, ám a tüneteket remekül kezelte nálam az Ozempic és a Saxenda is. A Mounjarot most fogom kipróbálni innen, mert megint visszaszaladt egy 10-es. Mondjuk nem egy olcsó mutatvány, úgyhogy szemezek a másik kettővel is, mert jókat olvastam a Genhealről meg a Bio-Peptideről, mint gyártóról. A lényeg, hogy Tirzepatide alapú készítménnyel még nem volt dolgom és nagyon kipróbálnám, mert nekem Semaglutide alapú szurik bejöttek. Az előző kúráimnál a másik két gyógyszerrel fogytam és jobban is éreztem magam, illetve a kellemetlen PCOS és IR tüneteim szépen visszahúzódtak. Nekem csak ezekkel vannak tapasztalataim. De majd írom, hogy milyen hatása volt a mostani kúrának.
2025. 07. 29., 12:36
Szia! Szerintem az IR nem kizáró ok. Inkább a magasvérnyomással szokták mondani, hogy nem feltétlen ajánlott. De pl anyum is szedett Clenbuterolt zsírégetéshez és a világon semmi baja nem volt pedig azt mondják az emeli a vérnyomást. Szerintem embere válogatja. ezért mondják, hogy egyeztess az orvosoddal is. Szerintem ha ésszel szedsz vagy szúrsz bármi fogyasztószert akkor nincs baj.
2025. 08. 07., 09:39
Sziasztok! Nekem IR nincs de cserébe PCOS van. Ez a kettő sokszor ki is váltja egymást, így simán lehetek még IR-es. Nem hallottam még olyanról pedig nagyon sokat olvastam a témában amikor 120 felett voltam, hogy ne lehetne szedni valamit ezek miatt. Sőt amúgy én úgy tudom, hogy csomó hatóanyagot pont a cukor problémásoknak fejlesztettek ki, csak aztán rájöttek, hogy amúgy ezek fogyasztanak is. https://egjenazsir.com/glp-1-receptor-ha...sokkentes/ itt is írnak róla, hogy a cukor szinttel mit csinálnak a GLP-receptorok.
2025. 10. 18., 07:29
2025. 10. 19., 03:09
2025. 11. 15., 22:20
skaskanew learn more gratiavitae read more slame-rp see more agrorubo.ru the article flamandrose that fantastikmir.ru visit the site for details pavel3333.ru that vladgate source vr-point.ru details homeimprovementstore homeimprovementstore.ru craftingmaterials.ru this website modernlighting.ru learn more about this
|
|
|